EO-Jongerendag uitverkocht – 15000 jongeren verwacht

Hij is compleet uitverkocht: de EO-Jongerendag die zaterdag 11 juni in Rotterdam Ahoy wordt gehouden. Er zijn geen tickets meer te verkrijgen voor de 46e editie van het christelijke evenement. Dit jaar is het thema ‘Speak Life’, over hoe de kracht van woorden de wereld kan veranderen. Er worden bijna 15.000 jongeren verwacht

BEAM, de jongerencommunity van de EO, is overweldigd door te zien dat zoveel jongeren ernaar uitkijken om samen het geloof te delen. Joram Kaat, presentator van deze dag: “Ik kan niet wachten tot het zover is. Straks is elke stoel gevuld met een jongere die wil ervaren dat God van hem of haar houdt. We gaan er samen een mooi feest van maken!”.

Livestream & programma

Voor de thuisblijvers is de EO-Jongerendag live te volgen op eojongerendag.nl tussen 14:00 en 21:00 uur. Dit jaar zijn er optredens van Lecrae, Riley Clemmons, Lindz West en dj SAINT LOUIS, Pjotr, Sterre Koning, Marc Floor en de BEAM Worshipband. Sprekers Gor Khatchikyan, Shelton Telesford en Jannica van Barneveld vertellen over het thema ‘Speak Life’.

EO
© Henk-Jan Oudenampsen
02-06-2022
Jongeren
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies