MENU
LIVE: Beleef Opwekking nu online

LIVE: Beleef Opwekking nu online

04 jun

Ook als je niet naar de polder komt, kun je de Pinksterconferentie meebeleven. Een groot deel van het programma wordt namelijk uitgezonden via het digitale platform. Vier Pinksteren met ons mee, dichtbij of verder weg! Meekijken kan hieronder.

Volg thuis, in je gemeente of samen op de camping tijdens jullie Pinkstervuurtje de samenkomsten via livestream, laat je inspireren door de seminars over actuele onderwerpen en zing uit volle borst mee tijdens de Sing-in. Natuurlijk vind je op het digitale platform ook programma’s voor de diverse leeftijdsgroepen: kinderen, tieners, jongeren en de Bijzondere Mensen Tent. Het platform is toegankelijk tijdens de Pinksterconferentie. www.digitalepinksterconferentie.nl

Opwekking via Groot Nieuws Radio
Ook vanuit huis kun je live meeluisteren via Groot Nieuws Radio . Zo hoef je niets te missen. Op vrijdag beginnen we het weekend met de Opwekking Top 100. Voor het tiende jaar op rij stelden onze luisteraars de lijst samen. De mooiste nummers van Opwekking draaien we tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Dit jaar doen we dat voor het eerst live vanaf het terrein van Opwekking. Zo kom je vast helemaal in de stemming!

Na de ontknoping van de Opwekking Top 100, schakelen we over naar de pinksterconferentie. Het hele weekend hoor je samenkomsten, seminars, live muziek én verslaggeving vanaf het Opwekking terrein. Op vrijdag beginnen we om 18:30 uur al met het eerste optreden. Matthijn Buwalda speelt dan in onze studio een aantal van zijn nummers.
In de afgelopen twee jaar ervaarden we dat de Pinksterconferentie meer is dan een plek. Het is een moment waar God mensen ontmoet en aanraakt, waar ze zich ook bevinden.

Daarom kun je ook dit jaar weer de Pinksterconferentie op afstand beleven. Het hele weekend is er een livestream beschikbaar om Opwekking mee te maken, waar je je ook bevindt. Daarnaast kun je natuurlijk gewoon blijven luisteren naar Groot Nieuws Radio, zodat je ook onderweg kunt meegenieten.

Family7
Ook via Family7 is een deel van het programma Opwekking te volgen en zijn uitzendingen van vorig jaar terug te kijken: www.family7.nl

Datum: 4 juni 2022
Auteur: Opwekking
Foto: Opwekking
Website: https://digitalepinksterconferentie.nl

Dit artikel delen: