MENU
7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

29 jun

Jobfish helpt christelijke organisaties bij het vinden van goede medewerkers. Voor ChristelijkNieuws heeft Jobfish een selectie gemaakt van 7 actuele vacatures die jij misschien interessant zou kunnen vinden...

1) Medewerker Klantenservice / Administratie (16-24 uur)
• Christelijke Mediaorganisatie • Amersfoort

Jij weet als geen ander dat een klacht van een abonnee in feite een vorm van betrokkenheid is. Jij schrikt er niet voor terug om een teleurgestelde klant te woord te staan aan de telefoon. Sterker nog: je geniet ervan om echt betrokken aandacht te geven aan deze persoon en ervoor te gaan dat hij of zij zich gehoord voelt en het gesprek met een goed gevoel kan beëindigen.
Naast deze telefoongesprekken ben je ook bezig met diverse kleinere administratieve taken.

2) De Passie zoekt Docenten Wiskunde, Aardrijkskunde, Nederlands, Natuurkunde, Scheikunde • Rotterdam
De Passie biedt een uitdagende leeromgeving waar leerlingen hun talenten ontdekken en leren inzetten. Wij geloven dat God met ieder van ons een uniek plan heeft. In ons onderwijs is de Bijbel het fundament. Onze medewerkers staan voor de uitdaging samen een klimaat te creëren waarin alle leerlingen tot hun bestemming kunnen komen. Daar hebben we professionals met lef voor nodig. Ben jij dat? Dan is je sollicitatie van harte welkom!

3) Leger des Heils zoekt een HR Adviseur
• Rotterdam

Wil jij met jouw HR kennis en passie voor het vak een bijdrage leveren aan het helpen van de meest kwetsbaren in onze samenleving? Ben jij een teamspeler en sta je stevig in je schoenen? Kom dan ons HR team versterken als HR adviseur!

4) Ervaren backend developer (Laravel)
• Internetbureau dat zich richt op zorg en non-profit • Zwolle

Je bent een senior backend developer die ervan houdt om aan grote projecten te werken. Je werkt graag samen met een gedreven team. Je bent resultaatgericht. Met het scrumteam ontwikkel je websites en applicaties. Als lead developer ben je een stevige gesprekspartner voor de Product Owner. Met jouw kennis en ervaring worden en blijven projecten realistisch, uitdagend en succesvol. Je neemt het voortouw en hakt technische knopen door. Samen met de Scrum Master laat je het team groeien naar grotere opdrachten met nog meer impact.

5) Koks en Expeditiemedewerkers
• Catering Groep Nederland • Veenendaal

Ben jij een kok die de sterren van de hemel kookt? Die niet alleen het eten in de pannen laat borrelen, maar ook zelf borrelt van ideeën. Die de vlammen uit de pan laat slaan, maar die er ook van houdt om te vlammen op partij. Solliciteer dan op deze openstaande functie!

6) Accountmanager (32-36 uur)
• Christelijke Mediaorganisatie • Amersfoort

Voor een christelijke media-organisatie is Jobfish op zoek naar een Accountmanager. Haal jij voldoening uit het blij maken van klanten? Ga je altijd voor dat beetje meer, en wil jij verwachtingen overtreffen?

7) Medewerker Verzekeringen (voor zendingswerkers)
• Harderwijk

De­ telefoon gaat en je neemt op. “Met Jabes Verzekeringen, waarmee kan ik u van dienst zijn?” Het blijkt dat bij een klant een omgewaaide boom zijn gevel heeft geraakt. Je handelt het telefoontje af en verwerkt daarna de informatie in het administratie-systeem. Een zendeling uit Botswana e-mailt en blijkt waterschade te hebben aan zijn camera-apparatuur. Zomaar een paar voorbeelden waarmee je te maken krijgt in deze functie. Je vindt het gaaf om klanten te helpen en je hebt er plezier in om de polis-administratie bij te houden. In dit werk heb je te maken met klanten en verzekeraars, zowel telefonisch als digitaal.

Klik op een van de bovenstaande vacatures als je er meer over wil weten. Lijkt er niets voor je bij te zitten? Neem dan eens een kijkje op Jobfish, daar vind je nog veel meer vacatures. Je kunt daar trouwens ook je CV plaatsen. Op een discrete manier deelt Jobfish je CV dan met ruim 500 christelijke organisaties. Als zij een passende baan voor je hebben, neemt Jobfish contact met je op. En als jij dan aangeeft dat je inderdaad voorgesteld wil worden bij die klant, dan brengt Jobfish jullie met elkaar in contact.

Datum: 29 juni 2022
Auteur: Jobfish
Foto: Jobfish
Website: http://www.jobfish.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: