MENU
Familie Lopez van -Een Huis Vol- te gast bij Jan van den Bosch

Familie Lopez van -Een Huis Vol- te gast bij Jan van den Bosch

25 jun

De familie López van het tv-programma 'Een Huis Vol' was met vaderdag te gast bij Jan van den Bosch. Ruim vijf jaar geleden bleef Jay met vijf kinderen achter en moest in z'n eentje hard bikkelen. Zijn huidige vrouw Safiera is een godsgeschenk. Jay werkt hard om zijn gezin te kunnen onderhouden. Hij bidt veel voor ze en hoopt dat ze gehoorzaam mogen blijven aan God en Zijn Woord.

Jay: 'Ik doe veel aan knie-ologie (gebed) en het kost veel liefde. Ik zeg bewust niet "het kost veel geld", want het kost liefde. Mijn droom is om bruggen te bouwen voor mijn kinderen naar waar ze willen komen in het leven. Dat ze gehoorzaam mogen blijven aan God en aan Zijn Woord.'
Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Datum: 25 juni 2022
Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill - Hour of Power
Website: http://www.hourofpower.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: