MENU
Amir verwacht binnenkort een aanval van Israel op Iran

Amir verwacht binnenkort een aanval van Israel op Iran

25 jul

Amir Tsarfati: Veel mensen vragen me: "Je hebt iedereen verteld dat Iran op het punt staat nucleaire capaciteit te bereiken en je zegt dat al maanden, maar het gebeurt niet. Dus waarom zeg je dat?" Laat me dit uitleggen.
Kamal Harazi zei gisteren op Al-Jazeera het volgende: Hij zei dat het land als nucleair drempelland al over de capaciteiten beschikt om kernwapens te ontwikkelen. Hij gaf toe: "Wij zijn een nucleaire drempelland, wat betekent dat alles wat we nodig hebben voor de bom is aanwezig. We hoeven het alleen maar te monteren. We hoeven niet meer technologie en meer verrijkt uranium te verwerven." Daarna zei hij het volgende: "Kijk, we hebben al uranium verrijkt van twintig naar zestig procent binnen enkele dagen. Voor ons is van zestig naar negentig heel gemakkelijk."

De negentig procent is al lang bereikt
Laat me u de strategie van de IraniŽrs vertellen: als ze ergens voor uitkomen, komen ze er pas mee voor de dag als ze er al zijn. Hij heeft net toegegeven dat ze genoeg zestig procent verrijkt uranium hebben. Dat is wat hij toegaf en toen zei hij: "We kunnen gemakkelijk negentig procent verrijken", wat overigens wapenkwaliteit is. Nu, gebaseerd op wat hij zei en gebaseerd op alles wat wij weten en alles wat zij eerder hebben gedaan, hebben zij de negentig procent al en is de zestig al lang bereikt.

Volgens de "deal" uit 2015 mochten zij slechts 3,6 procent. Het kon ze niet schelen en ze deden twintig voor een tijdje. En nu hebben ze de nieuwe IR-6 centrifuges geÔnstalleerd die tien keer sneller zijn, en ze verrijkten zestig procent binnen enkele dagen. En als je het mij vraagt, hebben ze al de negentig procent die ze nodig hebben voor meerdere bommen.

Drempelland
Nu kondigen zij dus aan dat zij al een drempelland zijn, wat betekent "wij hebben het, het is alleen nog een kwestie van beslissen". Ze zeggen: "We hebben nog geen bom, omdat we dat niet willen, het is geen beslissing die we hebben genomen." Ze zullen altijd een stap toegeven voor waar ze zijn. Het is super belangrijk want er is een zeer goede kans dat de bom er al is.

Toespraak IsraŽlische militaire stafchef
Maar laat me u nu iets anders vertellen dat veel mensen over het hoofd zien, en dat gisteravond gebeurde in een televisietoespraak: De IsraŽlische militaire stafchef, Lt. Generaal Aviv Kochavi, de topcommandant van het IsraŽlische leger zei het volgende, hij zei: "De voorbereiding van de militaire aanval tegen het Iraanse nucleaire programma is een morele verplichting," zei hij, "en een nationale veiligheidsopdracht." "Dit is iets wat we moeten doen. Het is niet eens een optie voor ons, het is een must." Daarna zei hij: "Voorbereidingen voor militaire actie tegen het nucleaire programma staan centraal bij de voorbereidingen van de IDF in het algemeen, en omvatten een verscheidenheid aan operationele plannen, de toewijzing van vele middelen, de aanschaf van geschikte wapens, inlichtingen en training."

Een bevel
Okť, dus voor het eerst geven de IraniŽrs toe dat ze een nucleair drempelland zijn. En voor de eerste keer zegt de IsraŽlische commandant, "We zijn klaar om jullie aan te vallen." Met andere woorden, het is niet alleen een optie, wat we tot nu toe altijd zeiden, "Kijk, we moeten de IraniŽrs vertellen dat de militaire optie op tafel ligt." Dit is geen optie meer. IsraŽl zegt tegen de wereld: "Of u nu een akkoord bereikt of niet, of Iran u nu de waarheid vertelt of tegen u liegt, wij gaan toeslaan, wij gaan onze militaire optie gebruiken." Het is niet langer een optie, hij zegt dat het een bevel is. Hij zei "tsav hashaa" - "tsav" in het Hebreeuws is een bevel. Het is iets dat je moet doen.

Kansen krimpen
Dus als je het mij vraagt, begrijpt IsraŽl dat de kansen beginnen te krimpen, de kans om hen te weerhouden de bom te bemachtigen. Iran speelt nu een spelletje met de internationale gemeenschap. En eigenlijk, is er een deal, het is alleen nog niet getekend.

Iran wil tijd rekken
Ik denk dat Iran tijd rekt, en waarom? Omdat Iran er zeker van wil zijn dat ze alles hebben wat ze nodig hebben voordat er een deal is. En de deal zal de garantie zijn die zij van de internationale gemeenschap krijgen dat niemand hen zal aanvallen. Dat is wat ze willen. Kijk, ze zijn erg slim. Ze hadden allang een deal kunnen sluiten, maar dat deden ze niet omdat ze nog niet daar waren waar ze wilden zijn. Nu wel. En dus zijn ze aan het tijd rekken om alles te krijgen wat ze nodig hebben. Maar liefst 27 geheime nucleaire fabrieken zijn verspreid over Iran; vele daarvan zijn zogenaamd niet bekend bij het Internationaal Atoomagentschap, en staan dus duidelijk niet onder toezicht. Iran staat op het punt een bom te krijgen. Iran heeft alles wat het nodig heeft om een bom te maken.

Luchtruim Saoedi open
IsraŽl is bezig met de laatste voorbereidingen om er naar te handelen. Het feit dat het Saoedische luchtruim nu openstaat voor alle luchtvaartmaatschappijen is zeer interessant omdat, indien IsraŽl voordien gebruik zou hebben gemaakt van het Saoedische luchtruim, dit voor de wereld zou betekenen dat er een geheime deal was tussen IsraŽl en Saoedi. Nu kunnen de Saudisch zeggen: "Kijk, ons luchtruim is open. De IsraŽliŽrs gebruiken het om Iran aan te vallen. Er is geen deal die we met hen hebben." Zeer interessant.

Instabiliteit in de wereld
Er is zoveel aan de hand, met alle politieke instabiliteit in Europa, in het Midden-Oosten, en natuurlijk, in Amerika. Wil ik u herinneren aan wat Jezus zei tegen Zijn discipelen toen Hij het einde beschreef. Hij zegt in MattheŁs 24:38, Hij zei: "Want zoals ze bezig waren in de dagen voor de zondvloed met eten, drinken, trouwen en ten huwelijk geven, tot op de dag waarop Noach de ark binnenging," tot op die dag des oordeels, tot op die dag dat de Heer En we weten allemaal dat Noach werd gered, werd opgenomen uit het oordeel.

Opname van de gemeente
En het is interessant omdat veel christenen twijfelen aan dit hele aspect van de Bijbelse leer over de opname van de gemeente. Veel mensen zeggen: "Kijk, in het verleden zijn er mensen weggerukt, zoals Henoch en Elia, en zelfs de Heere Jezus, maar nooit eerder is er een grote groep mensen weggerukt van de Aarde."

Noach
Toen Noach de ark bouwde, was er nooit eerder regen op de planeet Aarde geweest. De bewoners van de Aarde hadden tot dan toe nog nooit regen gezien, zij hadden nog nooit regen meegemaakt, en toch zien zij iemand een ark bouwen, iemand die iets als een schip bouwt om te drijven alsof er regen op komst is, alsof er een overstroming op komst is. Natuurlijk weten we dat Noach hen over de zondvloed vertelde. Noach was een werker van gerechtigheid, hij waarschuwde iedereen, maar zij wilden niet luisteren.

Voortekenen
Oorlogen en geruchten van oorlogen: kijk naar wat er in de wereld gebeurt. En ik doe verslag van wat er gaande is in de OekraÔne en natuurlijk, de vertakkingen ervan en wat het doet met de voedselketen en andere dingen. Maar ik wil dat je weet van dit gebrek aan stabiliteit, bijna overal is. Maar het is niet alleen dat. Je ziet aardbevingen en pestilenties en je ziet hittegolven en je ziet overstromingen en je ziet honger en zoveel dingen gebeurden in zo'n korte tijd. Het is niet zo dat er vroeger geen aardbevingen waren, maar nooit in zo'n frequentie en intensiteit als nu. Alles wijst op deze ontwikkelingen waar Christus naar verwees die vůůr het oordeel zullen plaatsvinden, deze zijn slechts het begin, zei Hij.

Genade in Gods ogen
Maar nogmaals, vergeet niet dat Noach in de ark moest stappen zodat de vloed zou komen en hem niet zou treffen. En 120 jaar lang heeft hij aan de ark gewerkt en niemand gaf er iets om, niemand wilde het horen en toch was hij een werker van gerechtigheid.
Genesis hoofdstuk 6:5 "En de HEERE zag dat de slechtheid van de mens op de aarde groot was, en dat al de gedachtespinsels van zijn hart elke dag alleen maar slecht waren." Dat is vers 5, en nu komt vers 6. Het is heel droevig: "Toen kreeg de HEERE er berouw over dat Hij de mens op de aarde gemaakt had, en het bedroefde Hem in Zijn hart." Hij had spijt, en Hij was bedroefd in Zijn hart. Want toen eenmaal de zonde kwam, het was ťťn zonde in Genesis 3, en nu is het voortdurend zonde, de hele dag door, overal, de hele tijd. En de Bijbel zegt dat Hij zei, "Ik zal de mens, van de aardbodem verdelgen," Maar dan komt vers 8: "Maar Noach vond genade in de ogen van de HEERE."

Wees bemoedigd
Dus wij, net als in de dagen van Noach, leven op dit moment in die dagen waarin de wereld doet alsof er niets aan de hand is, en alles in orde is. Maar we ZIEN dat dingen niet in orde zijn, we ZIEN wat er aan de hand is. En we moeten sterk blijven, want Hij komt ons heel snel halen. En ik wil dat je erdoor bemoedigd wordt. Als we verslag uitbrengen, is dat niet om iemand bang te maken. De tactiek om christenen bang te maken is een goedkope manier om likes en volgers en geld te krijgen. Ik vertel u deze dingen niet om u bang te maken, maar om u voor te bereiden en meer nog om u aan te moedigen dat de komst van de Heer om ons te halen zeer spoedig is.

Heb goede moed
Jezus zei: "In deze wereld zul je verdrukking hebben, maar heb goede moed," Hij zei eigenlijk: "Ik wil niet dat je depressief bent, neerslachtig" Ik wil niet dat je in de problemen zit als het gaat om stress en bezorgdheid, Ik wil dat je vrolijk bent, want we kennen het einde: Hij heeft de wereld overwonnen.

Voorbereiden
Ja, Iran is op weg naar een bom. Ja, IsraŽl koerst af op een aanval op Iran. Ja, er zijn oorlogen in Europa, in het Midden-Oosten, in Afrika en vele andere plaatsen. Ja, het politieke klimaat is wankel. Ja, weerverschijnselen, aardbevingen, plagen, branden, overstromingen zijn over de hele wereld als nooit tevoren. Ja, deze dingen gebeuren. En ze moeten gebeuren als we helemaal aan het einde zijn. En Jezus zei dat ze zullen gebeuren in intensiteit en frequentie zoals nooit tevoren. MAAR onthoud, we moeten goed moed houden, we moeten ons bezighouden met de zaken van de Vader, we moeten ons voorbereiden. En wij moeten een voorwerp zijn wat God zal gebruiken om deze dingen aan de wereld kenbaar te maken.

Wachters op de muren
De bijbel roept ons op om wachters op de muren te zijn en wachters moeten mensen waarschuwen. Als hij hen waarschuwt, en ze doen er niets aan, is hun bloed op hen. Maar als hij weet wat er komt en hij waarschuwt ze niet, dan zegt de bijbel dat hun bloed op hem rust. We willen geen mensen zijn die weten wat er komt en de wereld er niet voor waarschuwen. Nu, ze kunnen ons belachelijk maken, ze kunnen lachen, ze kunnen afwijzen of verwerpen, of wat het ook is.

Zeer binnenkort
Soms kun je met duizend mensen praten en ťťn persoon begrijpt het, ťťn persoon zal toetreden tot het koninkrijk van God. Het is belangrijk dat we onze mond opendoen, in ons gezin en op het werk, op school, en natuurlijk, waar we ook zijn, want de dagen zijn kort en er is zoveel te doen. Wees dus werkers der gerechtigheid, bouw de ark. En zeer binnenkort, worden we hier weggehaald.

Met vriendelijke dank aan het team van het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Amir Tsarfati, voor de vertaling van de gesproken tekst. Meer video's: Nederlandstalige YouTube-kanaal

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 25 juli 2022
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: