MENU
Mars voor het Leven op zaterdag 12 november

Mars voor het Leven op zaterdag 12 november

12 nov

Mars voor het Leven Livestream: zaterdag 12 november 13:00-15:30 uur. Dan lopen deelnemers de Mars voor het Leven. In Den Haag geven zij zo een stem aan weerloos ongeboren leven en roepen zij op tot bescherming ervan. Ook willen zij politiek en samenleving oproepen tot betere hulpverlening voor onbedoeld zwangere vrouwen, waaronder meer begeleiding bij het zoeken naar alternatieven voor abortus.
De Mars voor het Leven wordt voor de dertigste keer georganiseerd door Stichting Schreeuw om Leven en vormt de afsluiting van de Week van het leven.

Deel in de Week van het Leven en tijdens de Mars voor het Leven uw creatie via uw sociale media. Op die manier kunt u dit jaar uw stem laten horen tijdens de Mars voor het Leven. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen op sociale media ervan bewust is dat er gedemonstreerd wordt voor de beschermwaardigheid van ongeboren kinderen en betere hulp aan onbedoeld zwangere vrouwen.
U kunt de livestream bekijken op YouTube via Family7 en de Reformatorische Omroep. De stream van vorig jaar is hier terug te kijken:
Er zal ook een aparte livestream zijn voor doven en slechthorenden. De stream van vorig jaar is hier terug te kijken:Datum: 12 november 2022
Auteur: Schreeuw om leven
Foto: Schreeuw om leven
Website: http://www.schreeuwomleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: