MENU
Documentaire van filmmaker Tim Mahoney: Wagenwielen op de zeebodem

Documentaire van filmmaker Tim Mahoney: Wagenwielen op de zeebodem

12 sep

Hoe is het mogelijk dat de machtige Rode Zee in tweeŽn spleet? Trokken de IsraŽlieten niet gewoon door een ondiep Egyptisch meer? In deze boeiende documentaire gaat filmmaker Tim Mahoney op zoek naar antwoorden op deze prangende vragen.

Zijn zoektocht leidt hem naar de meest veelbelovende locaties van de doortocht, en langs duikers die beweren dat ze de overblijfselen van het leger van de farao op de zeebodem hebben gevonden. Zullen zijn vondsten de Bijbel bevestigen? Je kunt het zien in de nieuwe Weet-dvd's Het Mysterie van de Rode Zee deel 1 en deel 2.

Tweeluik: deel 1
In het eerste deel vergelijkt de filmmaker twee verklaringen voor de doortocht: trok IsraŽl slechts door een ondiep meer (zoals seculiere wetenschappers beweren), of was er sprake van bovennatuurlijk ingrijpen en een wonderbaarlijke tocht door een diepe zee? Bekijk hier de trailer.Tweeluik: deel 2
Het tweede deel voert Mahoney langs de meest veelbelovende locaties van de doortocht en langs duikers die beweren de overblijfselen van farao's leger op de zeebodem te hebben gevonden. Bekijk hier de trailer.Bestel nu!
Beide dvd's zijn te koop in de webshop voor Ä14,95 per stuk. Bestel ze nu en ontvang ze met een paar dagen thuis! Weet Magazine Webshop

Datum: 12 september 2022
Auteur: Weetmagazine
Foto: Videostill - WeetMagazine
Website: http://www.weet-magazine.nl

Dit artikel delen: