MENU
Anne-Mareike Schol: Bijna de helft van christenen leest niet of nauwelijks de Bijbel

Anne-Mareike Schol: Bijna de helft van christenen leest niet of nauwelijks de Bijbel

19 sep

Bijna de helft van christenen leest niet of nauwelijks de Bijbel. Dat staat in het onlangs verschenen rapport van de Nederlands-Vlaamse Bijbelgenootschap. Ook de manier waarop de Bijbel wordt gelezen is de afgelopen jaren veranderd. Wat zegt deze ontwikkeling over de positie van de Bijbel?
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 19 september 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostil - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen: