MENU
Hilde Palland over maximumprijs voor energie en gas

Hilde Palland over maximumprijs voor energie en gas

19 sep

Het kabinet wil een prijsplafond stroom en gas. Deze afspraak is vrijdag gemaakt met de energiemaatschappijen. Veel mensen zien op tegen de wintermaanden door de stijgende energieprijzen. Hoe komst de maximumprijs en eruit te zien en verzacht het de omstandigheden? En armoede is een groeiend probleem in Nederland. Het duurt soms jaren voordat mensen hier vooruit durven te komen. Hoe help je hen?
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 19 september 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostil - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: