MENU
Rusland roept mogelijk begin oktober de staat van oorlog uit

Rusland roept mogelijk begin oktober de staat van oorlog uit

29 sep

Amir Tsarfati geeft ons weer een wekelijkse nieuwsupdate vanuit het Midden-Oosten: Zondagavond was het begin van Rosh HaShanah (het feest van de bazuinen) voor Joden over de hele wereld. Rosh HaShanah is het begin van de herfstfeesten, dat zijn uiteindelijke vervulling zal vinden wanneer Jezus terugkeert om het overblijfsel van de Joden te bevrijden aan het einde van de verdrukking. De aanwezigheid van tienduizenden Joden bij de Westelijke Muur voor het blazen op de sjofar was adembenemend.

Ik weet dat er veel opwinding is over de vijf rode vaarzen die net in IsraŽl zijn aangekomen, alsof de derde tempel spoedig zal worden gebouwd. Laat me nu degenen teleurstellen die hierdoor op het puntje van hun stoel zitten. Deze dieren voldoen niet aan de kwalificaties die in de Bijbel worden genoemd. Bovendien, zelfs als de Joden op het punt stonden de volgende tempel te bouwen, is dat niet iets om enthousiast over te zijn. Want dat zou betekenen dat het ongelovige IsraŽl een stap dichter is bij de komst van de antichrist. Dit is niet iets om opgewonden over te zijn.

De Russen gaan door met hun offensief in OekraÔne, en voegen daar zelfs Iraanse oorlogstechnologie aan toe. Ze maken gebruik van de Iraanse Shahed-136 kamikaze drone, die bewezen heeft zeer effectief te zijn. Rusland wordt beschuldigd van verschillende oorlogsmisdaden in OekraÔne, waaronder bombardementen op de burgerbevolking, meerdere executies, martelingen en "gruwelijk seksueel geweld". Volgens tenminste ťťn bron heeft Rusland plannen om ongeveer 1,2 miljoen nieuwe soldaten te rekruteren - een drastische toename ten opzichte van de 300.000 die aanvankelijk werden gemeld.

Een bron in Rusland heeft beweerd dat begin oktober in Rusland de staat van oorlog zal worden uitgeroepen. Niemand praat er graag over, maar gezien de toenemende betrokkenheid van Scandinavische landen bij dit conflict, ontwikkelt dit zich langzaam tot een nieuwe wereldoorlog.

Bovendien kampt Rusland met een enorm probleem na de ontploffing van zijn belangrijkste oliepijpleidingen die naar Europa lopen - Nord Streams 1 & 2. Deze leidingen lopen van Rusland naar Europa onder de Oostzee door. Hoewel er verschillende meningen zijn over wie verantwoordelijk is, is er geen duidelijk antwoord onthuld. Hoe dan ook, Europa's behoefte aan gas zal nu waarschijnlijk overgedragen worden door IsraŽl. Heb je gelezen wat ik net zei? Een van Ruslands belangrijkste internationale inkomstenbronnen valt nu waarschijnlijk in handen van IsraŽl! Ik raad je sterk aan om mijn laatste Breaking News segment over dit onderwerp te bekijken.
Iran gaat door met zijn eigen interne problemen nu het volk zich verzet tegen het corrupte regime. Tragisch genoeg denkt het regime geen twee keer na over het doden van eigen mensen die deelnemen aan de protesten. De twintigjarige vrouw Hadis Najafi werd in het weekend doodgeschoten, alleen omdat ze protesteerde tegen het corrupte regime. Neem je vrijheid niet voor lief.

Dit zal niet als een verrassing komen, maar Iran blijft aanvallen uitvoeren in Irak via zijn Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC). Deze week heeft de IRGC ten minste zeven mensen gedood en tientallen gewond bij een drone- en raketaanval op Koerdische doelen.

De coalitie van EzechiŽl 38 blijft zich op ťťn lijn stellen nu Russische soldaten in Iran worden opgeleid om drones te bedienen. Zoals ik hierboven al zei, heeft Rusland Iraanse drones gebruikt bij zijn aanval op OekraÔne.

Turkije implodeert ook, want de lire heeft een nieuw dieptepunt bereikt - 18,5 lire voor 1 dollar. Laten we zeggen dat het aanzien van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan bij zijn volk er niet beter op wordt.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 29 september 2022
Auteur: Behold Israel - Amir Tsarfati
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: