MENU
Maaike Rozendal: Een tegengeluid rond abortus is belangrijk

Maaike Rozendal: Een tegengeluid rond abortus is belangrijk

10 nov

Een tegengeluid laten horen rond het thema abortus is erg belangrijk. Maaike Rosendal wil door middel van goede voorlichting abortus de wereld uit helpen. Maaike is getrouwd, moeder van vijf kinderen en pro-life spreker.

In 2004 emigreerden haar ouders en jongere broers naar Canada, omdat haar vader als predikant een beroep had aangenomen naar een gemeente daar. Ze besloot om mee te gaan en ging maatschappelijk werk studeren aan de Universiteit van Calgary. Tijdens haar studie kwam ze erachter dat abortus in Canada is toegestaan tijdens alle negen maanden van de zwangerschap. Maaike zag een filmpje van wat dat met een ongeboren kindje doet. Toen dacht ze: als ik hier niks tegen doe, ben ik evengoed schuldig. Pro-life was ze al, maar op die manier werd ze actiever.’
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 10 november 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: