MENU
Duizenden lopen stille mars voor ongeboren leven

Duizenden lopen stille mars voor ongeboren leven

14 nov

RD-actueel - Duizenden mensen hebben zaterdag meegelopen met de Mars voor het Leven in Den Haag. Daarmee wilden ze opkomen voor het ongeboren leven. Sprekers tijdens het podiumprogramma waren onder andere Tweede Kamerleden Chris Stoffer (SGP) en Mirjam Bikker (ChristenUnie). TV-presentator Tim Hofman (BNN-VARA) organiseerde een actie om de "vrije keus voor abortus" onder de aandacht te brengen. RD-verslaggever Robert Jansema ging in gesprek met voor- Ún tegenstanders van abortus.
Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: http://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: http://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: http://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 14 november 2022
Auteur: RD Actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: