MENU
Andre Zoutewelle: Tekort aan voedsel en brandstof in Oost-Europa door oorlog

Andre Zoutewelle: Tekort aan voedsel en brandstof in Oost-Europa door oorlog

17 nov

Oost-Europa bereidt zich voor op een koude en gure winter. Door de Oekraïense oorlog is er een groot tekort aan voedsel en brandstof. Vooral kinderen en ouderen zijn hiervan de dupe. En Moldavië vangt veel Oekraïense vluchtelingen op. Maar hoe kan dit straatarme land voor al die vluchtelingen zorgen, terwijl er al te weinig eten is om de eigen bevolking te voeden?
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 17 november 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: