MENU
Jeff Fountain: de invloed van de Bijbel in Europa

Jeff Fountain: de invloed van de Bijbel in Europa

21 nov

Maar weinig boeken hebben zoveel invloed gehad op de geschiedenis van Europa als de bijbel. Europa is gevormd door de acceptatie van de bijbel, maar tegelijk ook door het boek af te wijzen. In het nieuwe seizoen van Uitgelicht! Analyse kijken we welke impact de bijbel had in de Europese geschiedenis en welke invloeden we nu nog steeds terug zien. Hoe kreeg de bijbel voet aan de grond Europa?
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 21 november 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: