MENU
Interview met Tal Hartuv: Een aanslag veranderde mijn leven

Interview met Tal Hartuv: Een aanslag veranderde mijn leven

21 nov

Hoe leef je verder na een terreuraanslag? Welke handvatten geeft het Joodse denken? In deze IsraŽl Talk maak je kennis met Tal Hartuv. Tal heeft een aanslag meegemaakt die haar leven veranderde. Tal zal spreken over haar leven na de aanslag, maar ook over welke parallellen er te trekken zijn tussen IsraŽl en het leven van deze IsraŽli.

Tal Hartuv is onder andere gids in Holocaustmuseum Yad Vashem in Jeruzalem en schrijft artikelen voor de website van Christenen voor Israel.
Stichting Christenen voor IsraŽl stelt zich ten doel om christenen in Nederland en wereldwijd bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld. Haar boodschap naar de kerken is dat de gemeente van Jezus Christus niet in de plaats van IsraŽl is gekomen, maar dat er nog verschillende belangrijke beloften voor IsraŽl in de nabije toekomst zullen worden vervuld.

Steun
Wilt u deze en andere educatieve activiteiten mede mogelijk maken? En zo de boodschap van Gods trouw aan IsraŽl verder verspreiden onder christenen in Nederland? Doneer dan online: Maak een gift over

Online winkelen in IsraŽl?
Ga dan naar de webshop en bekijk het complete assortiment.

Datum: 21 november 2022
Auteur: Christenen voor Israel
Foto: Videostill - Christenen voor Israel
Website: http://www.christenenvoorisrael.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: