MENU
Marijke leert levenslessen van haar opa

Marijke leert levenslessen van haar opa

02 dec

RD-magazine - Marijke Westdijk (29) belt dagelijks met haar opa: Olof Brouwer (82) verloor zijn moeder in de oorlog en leerde bidden van zijn opa. Dat geloof wil hij doorgeven aan zijn kleindochter Marijke. Ze kunnen overal met elkaar over praten, bijvoorbeeld over de opvoeding van de kinderen. Voor de RD-glossy Generaties hebben we hen samen geïnterviewd en dat zorgt voor ontroerende verhalen en levenslessen.
Family7
Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogramma’s uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 2 december 2022
Auteur: RD-magazine
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: