MENU
De toekomst voor de Urker vissersvloot

De toekomst voor de Urker vissersvloot

03 dec

RD-actueel - Het afgelopen jaar kreeg de visserijsector een aantal zware klappen. De olieprijzen rijzen de pan uit en de Rijksoverheid kondigde een saneringsregeling aan. Ook de Urker vissersvloot zal krimpen. In RDactueel gaat Robert Jansema langs bij wethouder visserij op Urk, NathanaŽl Middelkoop. Is er nog toekomst voor de sector, of moeten we het vooral zien als aflopende zaak?Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: http://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: http://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: http://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 3 december 2022
Auteur: RD-actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: