Inspirit Media en Stuivenberg sluiten minnelijke schikking

Uitgeverij Inspirit Media en haar voormalig directeur Rik Stuivenberg hebben een minnelijke schikking met elkaar gesloten.

Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Inspirit Media en haar toenmalig directeur Stuivenberg hebben in een eerder stadium met elkaar besprekingen gevoerd over een gedeeltelijke management buy out, waarbij Stuivenberg twee B.V.’s zou overnemen. Daarbij is tussen partijen verschil van inzicht ontstaan.

Het verschil van inzicht leidde tot twee kort gedingprocedures. Gedurende deze twee kort gedingprocedures en ook na die tijd, hebben partijen volgens eigen zeggen aldoor getracht elkaar in der minne te vinden. Dat is tot op heden niet gelukt, maar per vandaag is tussen Inspirit Media en Stuivenberg een minnelijke regeling gesloten.

Onderdeel van de tussen partijen gesloten minnelijke regeling is dat Stuivenberg vanuit zijn persoonlijke holding Riberg Halifax B.V. enkele contracten met derden op ondersteunend gebied overneemt, alsmede de handelsnaam “Leev met een V””.

Beide partijen laten weten verheugd te zijn hun verschil van inzicht te hebben overbrugd. “”Nu kunnen wij ons weer volop richten op onze missie””, aldus een woordvoerder van Inspirit Media.

05-02-2010
Samenleving
https://www.inspiritmedia.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies