Groots gospelevent in Ahoy Rotterdam

iPraise Events organiseert een groot gospel festival op eerste paasdag, 24 april 2011, in Ahoy Rotterdam. Vandaag is bekend geworden dat Pearl Josefzoon optreedt op het festival! Easter Gospel Festival is een indoor festival om het feest van Pasen met duizenden mensen te vieren.

Zo gaan we met elkaar een bijzondere muzikale happening beleven en een “shout of (i)Praise to the King of Kings” laten horen in Rotterdam.

De i van iPraise staat voor “”individu en identiteit””. Ieder individu is namelijk uniek en wordt uitgenodigd om op zijn of haar eigen manier uiting te geven aan de overtuiging dat Jezus leeft. Met muziek en aanbidding wordt dit feest een bijzondere belevenis!

Tijdens het festival treden onder andere op: Pearl Jozefzoon (finaliste Voice of Holland), Anthony Evans (voor het eerst in Nederland), Trinity (Gospel Award 2010), ZO! Gospel Choir (winnaar korenslag 2010), Elisa Krijgsman, Nicole Bus, Gerald Troost en vele anderen.

Dus of je houdt van Hiphop, Aanbidding in stilte, Ingetogen, Black gospel, Reggae, Rap of Rock, dan kan je er hier geen genoeg van krijgen! Naast de muziek op verschillende podia zijn er ook andere activiteiten, zoals drama door straatartiesten en verschillende stands.

Er zullen ook verschillende workshops zijn zoals: ‘rappen’ (door de rapgroep Damascus), ‘worship’ (door Renate Hazel vanuit het Integrity Worship Institute Nederland) en ‘hiphop dance’ (door Kleinkunstig).

Dus koop een ticket en schrijf je in voor een gave workshop. De dag zal worden geleid door de bekende spreker Gert Visscher. Het festival wordt afgesloten met een mega afterparty met de bekende christelijke DJ’s: Kubiks en Foxx.&#8232

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies