MENU
Vernieuwingsfestival in Rijnsburg

Vernieuwingsfestival in Rijnsburg

18 mei

Het Vernieuwingsfestival 2011 van het Evangelisch Werkverband onder leiding van ds Hans Eschbach (foto) vindt plaats van 20 - 22 mei 2011 in Rijnsburg. Het thema is 'Als God de hemel opent...'. Een weekend lang zijn er mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, samen te zingen en te bidden, naar interessante sprekers te luisteren, workshops te doen, creatief bezig te zijn.

Vrijdag komen de EW-weekendgasten aan op camping Koningshof. 's Avonds starten de VNF-activiteiten met een Party op het strand van Katwijk in Benny's Beach Inn met live music en duin/strandwandeling! 

Zaterdag begint om 9.30 uur de spectaculaire opening van het VNF vanaf de toren van de Grote Kerk op het Koomansplein. Daarna zijn er maar liefst vier verschillende programma's voor jong (Jongerenprogramma met Kees Kraayenoord!) en oud!


Na een midddagpauze met o.a. schilderen, dans en speakerscorner start om 13.00 de eerste en om 14.30 de tweede workshoprondes met keus uit meer dan 25 workshops met o.a. muziek van Trinity , klassieke muziek van het Rijnsburgs Combo en Psalmen voor Nu. 
De zaterdag sluit af met een massale Sing-In in de openlucht in hartje Rijnsburg. 

Op zondag bieden alle Protestantse kerken in Rijnsburg een scala van bijzondere diensten aan, allemaal onder het thema: 'Als God de hemel opent...'

Rijnsburg is gemakkelijk te bereiken met trein en bus: Vanaf NS-station Leiden Centraal neemt u bus 36, richting Katwijk via Rijsnburg. U stapt uit bij halte Rijnsburg splitsing. 

Er zijn dus overnachtingsmogelijkheden op recreatiecentrum Koningshof in Rijnsburg (met zwembad!). Er is een speciale EW-korting op de tarieven voor EW-weekendgasten!

Datum: 18 mei 2011
Website: http://www.ewv.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: