Wisseling directie Comité Gemeentehulp Israël

Negen jaar lang gaven Wiert en Heather Douglas leiding aan het werk van het CGI. Wiert en Heather gaan zich vanaf 1 juni elders inzetten. Het bestuur van het CGI heeft per heden een nieuwe directeur aangesteld: de heer Sieb Buiten, tevens vanaf 1 juli voorganger van de Pinkstergemeente Elim in Hilversum.

Het Comité Gemeentehulp Israël (CGI) groeide de laatste jaren uit tot een van de bekendere Israël organisaties. De Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) stonden ruim 25 jaar geleden aan de wieg van Comité Gemeentehulp Israël (CGI), een initiatief om de band te versterken tussen de Messiaanse gemeenten in Israël en de Nederlandse VPE.

Negen jaar lang gaven Wiert en Heather Douglas leiding aan het werk van het CGI. In die tijd groeide de belangstelling voor Israël en de Messiaanse beweging wat leidde tot een sterke toename van het aantal abonnees en donateurs waardoor veel projecten in Israël gesteund konden worden.

Wiert en Heather gaan zich vanaf 1 juni elders inzetten. Het bestuur van het CGI heeft per heden een nieuwe directeur aangesteld: de heer Sieb Buiten, tevens vanaf 1 juli a.s. voorganger van de Pinkstergemeente Elim in Hilversum. Sieb zal zich gaan inzetten om verder vorm en inhoud te geven aan de visie van het CGI. In de Nieuwsbrief van augustus zal hij zich nader aan u voorstellen.

15-06-2011
Kerk
https://www.cgi-holland.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies