MENU
Tien jaar Stay Clean

Tien jaar Stay Clean

20 aug

'Van Be Clean naar Stay Clean is doorgaans een niet eenvoudig traject’. Met deze woorden vat Wout Schinkel, PR-functionaris bij Stay Clean, de visie en missie van Stichting Stay Clean samen.

Tien jaar geleden werd Stay Clean opgericht met als doel een landelijk netwerk te zijn van christelijke zelfhulpgroepen voor -en van- mensen met een verslavingsprobleem en/of verleden. Doel vam deze groepen is zichzelf en anderen te helpen om weerbaar te zijn ten aanzien van terugval in een oud verslavingsgedrag. Inmiddels zijn er een respectabel aantal Stay Clean-zelfhulpgroepen actief, verspreid over geheel Nederland.

Op D.V. zaterdagmiddag 24 september 2011 zal aan dit jubileum bijhzondere aandacht geschonken worden tijdens een bijeenkomst in het kerkgebouw van Victory Outreach in Rotterdam (Mijnsheerenplein). Deze bijeenkomst vangt aan om 14.00 uur. Het afwisselende programma biedt ruimte voor diverse sprekers, kooor, orkest en samenzang.

Tevens zal het eerste exemplaar van de My FreeCard worden uitgereikt. Deze My FreeCard biedt onder andere diverse contactgegevens van hulpverleningsinstanties, die benaderd kunnen worden wanneer men dreigt terug te vallen in het oude verslavingsgedrag. Ook de bekende ‘twaalf stappen naar herstel’ krijgen een plek op de My FreeCard.

Het meest bijzondere is wel dat diezelfde dag verslaafden uit de region rond het Mijnsheerenplein zullen worden uitgenodigd. Samen met de andere bezoekers (bijvoorbeeld mensen met een verslavingsverleden) krijgen zij na afloop van de bijeenkomst een gratis (gesponsorde) barbeque aangeboden.

Schinkel verwacht een hoog bezoekersaantal en vraagt iedereen zich vooraf aan te melden.

Datum: 20 augustus 2011
Website: http://www.stayclean.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

5 september 2011 Een bijzonder jubileum voor Stay Clean

Meer nieuws: