MENU
In Uw Aanwezigheid Najaarstour met PURE

In Uw Aanwezigheid Najaarstour met PURE

14 sep

Houd je van zingen en ben je op zoek naar een geweldige muzikale uitdaging? Sluit je dan dit najaar in Aalsmeer, Veenendaal of Rotterdam aan bij één van The Choir Company projectkoren die zullen meewerken aan de “In Uw Aanwezigheid- Najaarstour”. “In Uw Aanwezigheid” is een samenwerkingsproject van Events4Christ en The Choir Company.

© christelijknieuws.nl

Een programma dat bruist van de energie, vol enthousiaste lofliederen, maar ook een programma met momenten van rust, warmte, aanbidding en verwondering. Een programma dat uitnodigt om mee te zingen. Bij alle “In Uw Aanwezigheid”-concerten werken we samen met bijzondere gasten en we zijn dan ook erg blij dat, naast The Choir Company praiseteam en band, ook, “Reni & Elisa” en meidengroep “Pure” (die dit jaar meewerkten aan het Flevo festival) hun enthousiaste medewerking hebben toegezegd. De (muzikale) diversiteit van deze medewerkers zorgt voor een heerlijke avond vol afwisseling en muzikale verrassingen.

Het enthousiasme van een geweldig projectkoor mag ook tijdens deze tour niet ontbreken. Onze ervaring heeft geleerd dat we door heel hard te werken binnen 3 repetities een prachtige kwaliteit kunnen halen en daarom zal het koor gedurende de avond meer dan ooit een centrale rol innemen. Naast een aantal geweldige Choir Company liederen zingt het koor ook mee tijdens de samenzangliederen en sluiten ze aan bij liederen van “Reni & Elisa” en “Pure”.

Enthousiast geworden? Neem een kijkje op www.choircompany.nl en je vindt alle informatie over de concertlocaties, repetities, oefenmaterialen, etc. We hopen van harte je binnenkort als deelnemer te mogen begroeten.

Zondag 6 november Aalsmeer
Zaterdag 12 november Veenendaal
Zondag 13 november Rotterdam

Datum: 14 september 2011
Website: http://www.choircompany.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: