MENU
Zendingsorganisatie Interserve Nederland viert jubileum

Zendingsorganisatie Interserve Nederland viert jubileum

20 okt

Zendingsorganisatie Interserve Nederland bestaat dit jaar 40 jaar! Zij viert dit jubileum op zaterdag 29 oktober met een feestelijke bijeenkomst waarin ontmoeting centraal staat. In de nieuwsbrief Dienen en op haar website vertelt de zendingsorganisatie meer over het zendingswerk.

Het programma duurt van 13.30 uur tot 18.30 uur. Tijdens het plenaire deel spreken dr. Bernhard Reitsma en ds. Ron van der Spoel over het thema Zending in beweging!
Dr. Reitsma hoopt in te gaan op de ontwikkelingen binnen zending in de afgelopen decennia en de uitdagingen die voor ons liggen. Ds. Ron van der Spoel zal vanuit zijn ervaringen als missionair predikant reageren op de vraag wat die veranderingen voor ons als gemeente van Christus kunnen betekenen.

Verder is er een interculturele markt met hapjes en muziek. De dag wordt afgesloten met een viering en een maaltijd.
In de loop der jaren heeft Interserve Nederland meer dan 260 mensen uitgezonden naar AziŽ en de Arabische wereld. Het is niet toevallig dat Interserve zich richtte op dit gebied. Hier woont ruim tweederde van de wereldbevolking. Velen van hen leven in armoede en hebben nog nooit van het evangelie gehoord.

Interserve Nederland is onderdeel van de internationale zendingsorganisatie Interserve, die al bijna 160 jaar werkt in meer dan dertig landen.

Datum: 20 oktober 2011
Website: http://www.interserve.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: