Aanbiddingsleider Ramon Plakke werkt aan nieuw album

Talent is mooi, maar als talent ook nog eens hand in hand gaat met visie, dan moet je het koesteren. Daarom raakte GMI Media in gesprek met de Nederlandse aanbiddingsleider Ramon Plakke en hebben zij voor de verspreiding van zijn nieuwe CD ‘Ons Leven’ een overeenkomst getekend. Het album verschijnt 15 februari 2012 in Nederland.

© foto gospelpodium.nl

“GMI Media wil een platform zijn voor de bediening van artiesten, en in het bijzonder Nederlandse artiesten dragen we een warm hart toe” aldus Cindy van den Bor, directeur van GMI Media. “Na artiesten als InSalvation, Hanne de Vries, Jan Willem van Delft, The Convocation en Remco Hakkert zijn we trots om een bevlogen aanbiddingsleider als Ramon te mogen steunen in zijn missie.” Ramons visie sluit dan ook naadloos aan op de visie van GMI.

En bevlogen, dat is Ramon Plakke zeker! Zijn passie is de kerk te dienen met aanbidding en muziek. Dit doet hij dan ook al jaren als aanbiddingleider in zijn plaatselijke gemeente en daarbuiten. Het grote (jongeren)publiek maakte kennis met Ramon toen hij in 2009 aanbidding leidde op de EO Jongerendag. Daarnaast is hij actief als songwriter, zanger, gitarist, producer én als coach voor (jong) talent op al deze disciplines. Ook wordt hij regelmatig gevraagd om workshops en onderwijs op het gebied van aanbidding te geven.

Naast zijn eerste CD ‘Luid’ heeft Ramon liedjes geschreven voor o.a. Soul Survivor (‘Niet van Hier’) en de Life@Opwekking CDs voor jongeren (‘Ik Stop Niet’, ‘Altijd (De Mooiste)’ en recent nog ‘Het Leven’). Verder werkte hij mee als producer aan de ‘Waarom Kerst?’ CD van 2011 en Matthijn Buwalda’s album ‘Oudegracht’.

Zijn komende album ‘Ons Leven’ zal 13 nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsliederen bevatten.

18-11-2011
Muziek
https://www.gmimedia.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies