Evangelische Alliantie zoekt organisatoren

Op 14 januari 2012 vindt de jaarlijkse Prayer Night plaats. Op deze avond bidden honderden jongeren uit verschillende plaatsen en kerken voor hun omgeving, kerk, dorp, land en de wereld. Dit jaar is het thema ‘Over: Winnen’. De Prayer Night is een onderdeel van de nationale Week van Gebed. De Evangelische Alliantie is op zoek naar jongeren of jeugdleiders die een Prayer Night in hun woonplaats wil organiseren.

Organisatoren kunnen zich aanmelden bij de Evangelische Alliantie. Ze stellen zelf een team samen met jongeren (liefst uit diverse kerken) in hun woonplaats/regio. Op de website van de Prayer Night staan allerlei materialen om een Prayer Night te organiseren. De Prayer Night is een initiatief van de Evangelische Alliantie en wordt dit jaar ondersteund door Open Doors, Refolution, Operatie Mobillisatie en Youth for Christ. Vorig jaar deden jongeren in vijfendertig plaatsen mee met de Prayer Night.

Dit jaar organiseert de EA voor het eerst een workshop voor organisatoren die zich al hebben aangemeld en mensen die dit overwegen. De bijeenkomst is op 30 november en gaat over de vraag hoe je jongeren kunt enthousiasmeren voor de Prayer Night. Verder publiceert Marianne van der Lee, projectleider van de Prayer Night, vanaf deze week regelmatig een blog met inspirerende ideeën voor de invulling van het programma. Van der Lee: “Jongeren ervaren soms nog een drempel om een Prayer Night te gaan organiseren. We willen hen graag helpen met tips en ideeën om van de Prayer Night een succes te maken.”

18-11-2011
Kerk
https://www.prayernight.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies