Eddy en Jennifer emigreren naar Suriname

Vandaag nam evangelische gemeente de Banier in Almelo afscheid van hun gospelduo Eddy & Jennifer van Braam. Dit duo (en echtpaar) gaat emigreren naar Suriname om daar zendingswerk op te starten in een missionair centrum in Santopolder in het district Wanica. Eddy was jaren dirigent van diverse koren en vandaag (foto) zongen 6 van zijn koren op indrukwekkende wijze samen als afscheidslied het nummer: It is well with my soul.

© foto christelijknieuws.nl

Het was een bijzondere morgen, met veel muziek uiteraard, en met een ontroerend getuigenis van Eddy en Jennifer. Ze zien het als een opdracht van God om alles hier achter te laten en met hun twee zoons te emigreren naar Suriname en daar fulltime voor Hem te gaan werken. De zaal was afgeladen vol met familie, vrienden en gemeenteleden. Samen hebben zij dit bijzondere echtpaar uitgezegend en in gebed bij onze God opgedragen.

Lob Makandra is de Surinaamse vertaling voor “Heb Elkaar Lief”. Ze geloven dat elk mens waardevol is en dat onze liefde voor elkaar inspiratie geeft. Lob Makandra wil naastenliefde tonen en anderen aanmoedigen en facililiteren om hetzelfde te doen. Dat is het idee achter Lob Makandra. Samen werken aan maatschappelijke verbetering, omdat naastenliefde inspireert!

Het werk is opgezet door de ouders van Jennifer, Roy en Sila Wong Swie San. Roy en SIla hebben gewerkt aan de bouw van een gehandicaptencentrum, een buurthuis, een kerk, een kinderdagverblijf een evangelisch retraitecentrum en een basisschool. Het laatste project heeft Roy helaas niet kunnen afmaken. Op 25 maart 2011 werd hij op 63 jarige leeftijd thuisgehaald door zijn hemelse Vader. Roy was een man met een duidelijke visie voor Suriname, iets wat hij vol passie met zijn gezin heeft gedeeld. Hij heeft gezaaid, gevoed, voorgeleefd en gecoacht en hij heeft iets heel moois nagelaten. Jennifer en Eddy gaan verder bouwen op het fundament dat door hem gelegd is.

20-11-2011
Buitenland
https://www.lobmakandra.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies