MENU
Continentals nemen afscheid van trainingscomplex Dronten

Continentals nemen afscheid van trainingscomplex Dronten

28 dec

Vanaf 1995 worden de Nederlandse Continentals in de zomer getraind vanuit de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Voordat ze op pad gaan door Europa om het Evangelie uit te dragen via zang, muziek en dans, worden ze hier getraind in het zogeheten 'rehearselcamp'. Dansoefeningen, zang en presentatie, alles gebeurt in dit gebouw.

Vanwege nieuwbouw van de Christelijk Agrarische Hogeschool is deze helaas niet meer beschikbaar in de zomerperiode en moeten de Continentals plaatsmaken. Inmiddels kan een deel van de training gegeven worden vanuit de eigen vestiging in Rotterdam. Voor het trainen van de Continental Kids (8 tot 12 jaar) zoekt de stichting nog een geschikte lokatie.

De Continentals, Young Continentals en Continental Kids worden persoonlijk getraind op artistiek, geestelijk en sociaal gebied en daarna uitgezonden met hun moderne avondvullende programma om plaatselijke activiteiten en kerken te ondersteunen. Zo wordt het goede nieuws van Jezus Christus door heel Europa bekend gemaakt! Door tientallen groepen en honderden jongeren, aan duizenden concertbezoekers. Het ligt daarbij voor iedereen klaar; een Life Changing Experience, een ervaring die je leven kan veranderen!

Datum: 28 december 2011
Auteur: J.P. Oudenampsen
Foto: gospelpodium.nl
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.continentals.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: