MENU
Christelijk Vakantieplein in Jaarbeurs Utrecht

Christelijk Vakantieplein in Jaarbeurs Utrecht

09 jan

Tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2012 ook het Christelijk Vakantieplein plaats. Uniek is dat dit event samenvalt met de gewone Vakantiebeurs in een eigen hal, maar in hetzelfde gebouw. De bezoeker krijgt dus twee beurzen voor de prijs van ťťn. De organisatoren Ben de Wild en Maarten Ouweneel zijn enthousiast over de grote belangstelling voor deelname.

Beursmanager Maarten Ouweneel noemt het Christelijk Vakantieplein ďeen unieke, complete en gezellige beurs met alle christelijke reisaanbieders samen, reisorganisaties, campings, hotels en nog veel meer. Het is een beurs om heerlijk overheen te struinen, te kijken, te dromen, informatie te verzamelen en te vergelijken, om helemaal in de vakantiestemming te komen.Ē

Bijzonder is dat gedurende beide beursdagen in drie zalen uitgebreide landen- en reispresentaties plaats vinden in woord en beeld. Juist om de christelijke reiswereld een duidelijk gezicht te geven is deze beurs zo belangrijk. Veel extra aandacht is er voor IsraŽlreizen. Het IsraŽlisch Verkeersbureau is nadrukkelijk aanwezig met doorlopende presentaties, evenals veel aanbieders van reizen naar IsraŽl en andere Bijbelse landen.

Waarom een beurs speciaal voor de christelijke reiziger? Er zijn heel veel christenen die een camping of een groepsreis kiezen waar ze hun levensovertuiging niet kunnen delen. Velen zijn ook onbekend met de vele mogelijkheden die de christelijke reiswereld biedt. En dat is veel meer dan alleen maar bijbellezing, kerkdiensten en regeltjes voor de zondag. Vooral de eigen sfeer maakt het verschil. Vanaf het begin heb je al iets gemeenschappelijks.

Daarom is het zo bijzonder dat zoveel christelijke reisaanbieders nu een eigen beurs hebben waar zij zich samen zo grootschalig presenteren. Gewoon omdat het belangrijk is om ook op vakantie je christen-zijn met anderen te kunnen delen en beleven. Dat het vakantieaanbod daarbij ook nog eens groot en volwaardig is, is natuurlijk mooi meegenomen.

Entreebewijzen voor het Christelijk Vakantieplein - die al vanaf tien euro verkrijgbaar zijn - gelden ook voor de Ďgroteí Vakantiebeurs, die plaatsvindt in de overige hallen van Jaarbeurs Utrecht. Het Christelijk Vakantieplein en de Vakantiebeurs hebben op beide dagen dezelfde openingstijden: op vrijdag 13 januari van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 14 januari van 10.00 tot 18.00 uur.

Datum: 9 januari 2012
Website: http://www.christelijkvakantieplein.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

14 december 2011 Alle christelijke reisaanbieders in Jaarbeurs Utrecht
26 augustus 2011 Christelijk Vakantieplein

Meer nieuws: