MENU
Datingwebsite en reisorganisatie gaan samenwerken

Datingwebsite en reisorganisatie gaan samenwerken

14 jan

De christelijke community en datingsite FunkyFish.nl en de christelijke reisorganisatie BAS Travel gaan samenwerken. Het is altijd spannend om met onbekenden op vakantie te gaan. Daarom kunnen deelnemers van de groepsreizen van BAS alvast met elkaar in contact komen via de website van Funky Fish.

Via funkyfish.nl kan men snel iemand vinden met een gezamenlijk interessegebied. Ben je een strand- of surftype? Wil je het liefst de bergen in of houd je meer van cultuur? Je hebt snel iemand gevonden. Verder delen de deelnemers een christelijke identiteit. Een goed begin van mooie vriendschappen of wellicht zelfs een relatie. Ook voor praktische afspraken, bijvoorbeeld carpoolen naar de plaats van vertrek, is het handig om van tevoren met elkaar in contact te komen.

De reizen zijn speciaal ontwikkeld voor christelijke alleenstaanden in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Op dit moment is er al keuze uit negen reizen, waaronder een strandvakantie in Kroatie, een skivakantie in Oostenrijk en een trektocht door de Italiaanse Dolomieten. Het christelijk karakter van de reizen uit zich onder andere in bijbelstudies en zorg voor de schepping.

Datum: 14 januari 2012
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.funkyfish.nl/reizen

Dit artikel delen:

Meer nieuws: