MENU
Reformatorisch Dagblad vernieuwt website fors

Reformatorisch Dagblad vernieuwt website fors

12 jan

Sinds vandaag is de website van het Reformatorisch Dagblad compleet vernieuwd. Zelfs de naam is gewijzigd naar RD.nl. Het menu is verhuisd naar de linkerkant van de website. Dat is overzichtelijker en het klikt gemakkelijker. De website bevat veel nieuws en duidende achtergronden bij dat nieuws.

De naam RD.nl was voorheen van het Rotterdams Dagblad, mooi dat het Erdee deze naam heeft kunnen overnemen. De website werkt snel en is overzichtelijk. Een grote verbetering ten opzichte van de vorige versie. De website van het RD is de grootste en belangrijkste christelijke nieuwssite van Nederland.

Op de rubriek Uitgelicht van het RD vinden we artikelen die we elders niet snel zullen tegenkomen. Specifiek RD-nieuws dus. Speciaal voor de doelgroep van het RD geselecteerd en geredigeerd. Dit maakt de site uniek en het bezoeken waard.

De snelknop rechtsboven aan geeft de bezoekers een mooi overzicht van de andere websites van de Erdee Media Groep.

Het RD is een uitgave van Erdee Media Groep. Erdee Media Groep is een landelijk mediabedrijf, dat zich via verschillende online en print media richt op de christelijke gezindte. Het Reformatorisch Dagblad biedt nieuws en de achtergronden van het nieuws, gebracht en belicht vanuit de christelijke identiteit, via verschillende online en print kanalen.

Datum: 12 januari 2012
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: