MENU
Evangelisatieblad voor Pasen beschikbaar

Evangelisatieblad voor Pasen beschikbaar

31 jan

Het Paasnummer 2012 van het evangelisatiemagazine 'Leven.nu' is klaar en kan vanaf nu worden besteld. Leven.nu is een uitnodigend magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek. Deze Paaseditie bevat artikelen over actuele thema’s zoals de Matthäus-Passion en 100 jaar Titanic, een interview met iemand die Christus leerde kennen, een artikel over reddingswerk en een heldere uitleg van het Evangelie.

Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu. Het magazine is geschikt om huis-aan-huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst. Via de gelijknamige website kunnen lezers reageren of meer informatie vinden. Naast het magazine zijn er ook boekenleggers verkrijgbaar rond hetzelfde thema en er is een speciaal Leven.nu Johannes-evangelie en een luister-cd van datzelfde evangelie.

Meer informatie en bestellen via www.leven.nu of bel 0529-462303. Bestellen graag vóór 18 maart 2012.

Prijzen paaseditie leven.nu

vanaf 10 ex. € 0,27 per stuk
vanaf 100 ex. € 0,25 per stuk
vanaf 200 ex. € 0,22 per stuk
vanaf 500 ex. € 0,20 per stuk
vanaf 1000 ex. € 0,19 per stuk
vanaf 5000 ex. € 0,18 per stuk

Voor elke bestelling (ongeacht het aantal magazines) brengen we voor de verzendkosten slechts € 2,95 in rekening. Dit geldt ook als u verschillende producten tegelijk bestelt, bijvoorbeeld magazines, boekenleggers en kaarten.

Pasen valt dit jaar op 8 en 9 april.

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema en stichting Agapè, maar wordt tegenwoordig uitgegeven en geproduceerd door Henk-Jan Oudenampsen, daarin bijgestaan door een team van enthousiaste medewerkers. Het blad verschijnt ieder half jaar, voor Kerst en voor Pasen, en wordt besteld en verspreid door allerlei verschillende kerken, groepen of particuliere christenen. Het kerstnummer 2011 van Leven.nu ging in een oplage van 175.000 exemplaren de deur uit.

Datum: 31 januari 2012
Auteur: Christelijknieuws.nl
Website: http://www.leven.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: