Op de verspreidingskaart is ruimte voor MEER

Het project MEER is van start gegaan met als doel de huis-aan-huis-verspreiding van een glossy. Maar op de verspreidingskaart van kerk.nl is te zien dat er in Nederland nog veel lege plekken zijn. Als men inzoomt op een grote stad als Amsterdam is het aantal verspreiders op een hand te tellen. Mogelijk komt daar de komende weken verandering in. De tijd dringt, want de sluitingsdatum (15 juni) komt dichterbij.

Misschien is de hoge prijs van € 2,- per glossy een drempel. Het definitieve nummer nog niet beschikbaar en mogelijk willen de potentiele verspreiders eerst een nummer in handen hebben en zelf lezen voordat ze een bestelling plaatsen. Of misschien is men zich er helemaal niet van bewust dat de tijd dringt. Het komende weekend zal tijdens de Opwekkingsconferentie veel aandacht voor het project zijn, mogelijk dat de bestellingen daarna binnenstromen en de lege plekken op de kaart gevuld worden.

Miljoenen mensen in Nederland noemen zichzelf spirituele zoekers. Ze vragen zich af: Is er meer tussen hemel en aarde? Project MEER wil christenen stimuleren en toerusten om iets te betekenen voor mensen die op zoek zijn naar meer. Het uiteindelijke doel: heel Nederland is in september 2012 in gesprek over één onderwerp: Is er meer?

Op zaterdagavond 1 september 2012 bezorgen duizenden christenen Glossy MEER huis aan huis in Nederland. Op zondag vinden mensen de glossy op de deurmat. Die dag is er aandacht voor het tijdschrift in de media. Ook worden er in kerken en gemeenten in heel Nederland diverse activiteiten en programma’s gehouden rond het thema MEER.

In het project is Glossy MEER een middel voor christenen om in contact te komen met spirituele zoekers. In deze glossy wordt verwezen naar de website www.isermeer.nl. Hier kan de lezer een gratis exemplaar van het Nieuwe Testament aanvragen, de internetcursus ‘WaaromJezus?’ volgen en ontdekken waar de dichtstbijzijnde Alpha-cursus, Groei Groep of deelnemende kerk te vinden is.

Redactie
© Google kaart
22-05-2012
Evangelisatie
https://www.kerk.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies