MENU
Family Care gaat zelfstandig verder

Family Care gaat zelfstandig verder

10 jun

Family Care gaat als zelfstandige stichting verder. Family Care blijft binnen concern De Hoop verbonden met de andere concerninstellingen, maar heeft door de verzelfstandiging betere groeikansen. Henry Valk kan zich als directeur per 1 juni volledig op de verdere ontwikkeling van de stichting richten, tot op dit moment was Valk ook nog parttime in dienst van De Hoop.

Family Care werd begin dit jaar opgericht om het werk van de onderdelen Chris en Bambino nieuwe impulsen te geven. Chris biedt al meer dan twintig jaar een luisterend oor voor kinderen en jongeren. Van oudsher via de Chris-telefoon, maar ook via mail en de Chris- chat. Daarnaast geeft Chris voorlichtingen voor onder meer scholen en kerken en is er de Chris Opvoedadviestelefoon. Bambino is de naam van de kinderopvang in Dordrecht. Ook voor dit werk ziet Family Care groeimogelijkheden.

Directeur Henry Valk is blij met de ontwikkelingen. “Het werk vraagt veel aandacht. De nieuwe structuur, met een eigen plaats voor Chris en Bambino, geeft ons nieuwe kansen. Daarnaast willen we nieuwe diensten ontwikkelen, met name op het gebied van opvoedondersteuning en verslavingsproblematiek bij bedrijven. Voor de laatste activiteit zijn we inmiddels gestart met WerkenVerslaving.”

Datum: 10 juni 2012
Foto: Family Care
Website: http://www.chris.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: