MENU
Interim-directie voor World Servants

Interim-directie voor World Servants

26 okt

Het bestuur van de stichting World Servants Nederland heeft, na het vertrek van directeur Els Nijman, per 1 november 2012 Riek Lock en Jan Bosman als interim-directie aangesteld. Voor de zomer van 2013 wil het bestuur samen met de interim-directie en het managementteam helder hebben hoe de rol van de directie ingevuld gaat worden en wordt een nieuwe directeur benoemd.

In de achterliggende periode heeft Els Nijman samen met het managementteam gewerkt aan de ontwikkeling van de organisatie waarbij managementverantwoordelijkheden geleidelijk lager in de organisatie zijn gelegd. Het bestuur wil nu de rolverdeling tussen het managementteam en directie nader definiëren en op basis daarvan een profiel opstellen voor de nieuwe directeur. Daarom heeft het bestuur besloten om vooralsnog met een interim-directie te werken, bestaande uit Riek Lock en Jan Bosman. Eerder maakten zij deel uit van het bestuur van de stichting World Servants Nederland.

Riek Lock (53) is organisatie antropoloog met internationale ervaring en werkt als zelfstandig professional. Jan Bosman (44) is bedrijfseconoom en directeur van Talent Enterprise BV te Linschoten. Beiden gaan voor één dag in de week als interim-directeur aan de slag.

Datum: 26 oktober 2012
Auteur: Betty Hoekstra
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: Christelijknieuws
Website: http://www.worldservants.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: