MENU
Kerst is alleen voor iedereen

Kerst is alleen voor iedereen

07 nov

Met deze titel gaan Trinity en Kees Kraayenoord op tour. Een tourtitel die je even twee keer moet lezen misschien. Het geeft te denken dat kerst juist een heel exclusief feest is. Alleen voor een paar VIPís die dit feest kunnen bijwonen en mogen meevieren. Een wonderlijk feest: God zelf wordt geboren op aarde! Gods liefde heeft een naam, een gezicht gekregen. Over exclusief gesproken...

Maar is deze zeer exclusieve gebeurtenis voor enkele genodigden? Nee, kerst is juist voor iedereen! Het is nooit alleen voor jou. Het is nooit alleen voor de ander. Het is alleen voor iedereen. Inclusief jou en inclusief de ander. Kerst verbindt de herder aan de wijze, en jou aan mij, en ons samen aan God. Jezus Immanuel: God met ons in eigen persoon, wordt geboren in een stal. Om Zijn leven in dienst te stellen van vriend en vijand. Iedereen is welkom!

Dit wonderlijke feest van kerst heeft zowel Kees Kraayenoord als de mannen van Trinity aangegrepen om juist met deze titel op tour te gaan. Ze omarmen samen het kerstevangelie en geloven dat het concerten worden die echt 'alleen voor iedereen' zijn. Op vijf locaties in Nederland zullen ze samen een avondvullend programma brengen. De combinatie van de Kees-band en de band Trinity met beiden onze eigen stijl muziek staat garant voor een avond vol samenzang, diepgang en feest.

Twee bands, EEN avond, EEN kerstfeest voor iedereen. Een unieke belevenis vol verrassingen, muzikaliteit en blijdschap. Neem mensen mee en kom allemaal! Hoor hoe diep de liefde van God voor iedereen is. Zing en beleef mee dat het licht van kerst het wint van het donker!

14 december: Drachten
15 december: Dordrecht
20 december: Barneveld
21 december: Zwolle
22 december: Noordwijkerhout

Bekijk via onderstaande link een leuke videoclip:

Datum: 7 november 2012
Copyright: Christelijk Nieuws
Website: http://www.youtube.com/watch?v=1AYS1cXScmc

Dit artikel delen:

Meer nieuws: