MENU
Week van christelijke muziek

Week van christelijke muziek

10 nov

Van 12-17 november is het de week van de christelijke muziek. Veel aandacht hiervoor in de programmering op Radio 5 (747 AM) Radio 5 is ook te volgen via de website eoradio5.nl, Facebook en twitter.

Van 12 tot en met 17 november 2012 is het de Week van de Christelijke Muziek. Hoogtepunt is de uitreiking van de Zilveren Duif Awards tijdens een feestelijk galaconcert op vrijdag 16 november. Naast de vakjury – onder leiding van André Rouvoet – mogen het publiek en boekhandelaren stemmen op hun favorieten.

Reni en Elisa Krijgsman, die zelf genomineerd zijn in de categorieën Beste Album en Beste Lied, zullen tijdens het concert een danklied ten gehore brengen. Met hun optreden willen ze God alle eer geven in een wereld waarin het vaak lijkt te gaan om mensen en hun prestaties.

De EO besteedt in diverse programma's op Radio 5 aandacht aan de Week van de Christelijke muziek. Blijf op de hoogte via EOradio5.nl

"Radio 5 is volop in beweging," vertelt Peter Grasmeijer, eindredacteur Radio bij de EO. "Naast de traditionele radioprogramma gebruiken we de nieuwe media om nog meer mensen te bereiken met het Evangelie. Via de nieuwe site EOradio5.nl kunnen luisteraars direct reageren op onze programma's en alle uitzendingen heel makkelijk terugluisteren." Peter is enthousiast over de nieuwe mogelijkheden: "Aangezien steeds meer mensen actief worden in de digitale wereld, zijn we hier nu ook duidelijk aanwezig!"

Datum: 10 november 2012
Auteur: Gerrie Wiesenekker
Foto: © Evangelische Omroep
Copyright: Christelijk Nieuws
Website: http://www.eoradio5.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

22 december 2012 Leo Blokhuis te gast in Leef je Geloof op Radio 5
29 november 2012 Coby Poelman-Duisterwinkel op Radio 5
3 november 2012 Genieten van muziek op Radio 5

Meer nieuws: