Jo de Rijck op de Ark van Noach

Op zaterdag 23 maart 2013 kunnen zowel jong als oud genieten van de kinder- en cabaretshows van Jo de Rijck. De voorstellingen worden gehouden op de replica van de Ark van Noach in Dordrecht.

Jo de Rijck is iedere week te zien bij het EO-programma ‘Nederland Zingt’. Als winnaar van het cabaretfestival ‘Kleinzalig’ en met meer dan 200 shows per jaar, is hij één van de meest geboekte artiesten uit Vlaanderen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar biedt Jo een super leuke show met echte dieren, goocheltrucs en heel veel humor! Ook volwassenen kunnen genieten van een fantastische cabaretshow.

Het programma is als volgt:

11:00 : Kindershow

13:00 : Cabaret

15:00 : Kindershow

17:00 : Cabaret

De entreeprijzen blijven gelijk, €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen! Mis het niet en reserveer hier nu alvast je ticket voor zaterdag 23 maart 2013!

Op 33-jarige leeftijd droomt timmerman Johan Huibers dat een geweldige stormvloed heel Noord-Holland onder water zet. Het is het begin van een enerverend avontuur, waarin Johan schijnbaar onoverkomelijke obstakels moet overwinnen om te komen tot zijn ultieme doel: de bouw van de ark van Noach.

Ark van Noach
17-03-2013
Jongeren
https://www.arkvannoach.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies