Mogelijk zelfs derde druk nieuwe Liedboek

De verkoop van het Liedboek is een doorslaand succes. Naast de tweede druk is ook al een derde druk in voorbereiding. Dat zegt Nico de Waal, directeur van de BV Liedboek tegen het Friesch Dagblad. Het Liedboek werd zaterdag gepresenteerd in Monnickendam en de standaardedities zijn nu al uitverkocht.

Veel mensen zitten ‘in de wachtkamer’ om het boek te bemachtigen. Half juli is de tweede druk klaar. Die zal opnieuw vijftigduizend exemplaren zijn. En een derde druk is in voorbereiding. Opmerkelijk is het dat drukkerij Jongbloed, specialist op het gebied van dundruk, het Liedboek niet heeft gedrukt. Een concurrerende Italiaanse drukkerij mocht de nieuwe Liedboek produceren. Uitgeverij Jongbloed is wel partner van het Liedboek-project.

De directeur zegt rekening te houden met een spoedige derde druk. Daarover zijn afspraken gemaakt met de drukker. ‘De belangstelling is groot. De derde druk zal ook vijftigduizend exemplaren tellen.’ De Waal kijkt met voldoening terug op de presentatie in Monnickendam. ‘Je hebt gehoord dat er veel mensen zullen komen, maar het is zeer verheugend als je die daar daadwerkelijk ziet. Zeker gezien het feit dat kerkelijke manifestaties niet zo goed meer worden bezocht.’

Lees het hele artikel in het Friesch Dagblad via onderstaande link.

Friesch Dagblad
Wilko Visscher IDD
30-05-2013
Kerk
https://www.frieschdagblad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies