MENU
TeenStreet breekt records

TeenStreet breekt records

25 jul

De jaarlijks terugkerende tienerconferentie TeenStreet, onderdeel van Operatie Mobilisatie, gaat zaterdag 27 juli van start in Offenburg, Duitsland. Een recordaantal deelnemers van 4.200 tieners en jeugdleiders uit 20 Europese landen komt bij elkaar om Jezus beter te leren kennen.

Er worden dit jaar twee records verbroken met TeenStreet. Het is voor het eerst dat er meer dan 4.000 deelnemers meegaan. Ook het aantal Nederlandse deelnemers is nog nooit zo hoog geweest. Meer dan 410 jongeren trekken naar Duitsland om daar elkaar te ontmoeten, te delen en te leren over het evangelie van Jezus Christus. Na deze uitdagende week van toerusting en activiteiten keren deze jongeren terug naar de diverse landen om daar in de praktijk te brengen wat ze hebben geleerd!

TeenStreet streeft ernaar om jongeren toe te rusten, zodat ze Jezusí liefde uit kunnen delen in hun eigen omgeving. In de afgelopen jaren bleek TeenStreet vaak een keerpunt te zijn geweest in het leven van veel tieners.

TeenStreet Nederland wil jongeren uitdagen om discipel van Jezus te zijn. Daarbij zijn sterke leiders en sterke smallgroups belangrijk. We willen volwassen coaches coachen om jongeren voor te gaan in discipelschap. TeenStreet Nederland biedt ruimte, samen met de kerk, om de ervaringen van TeenStreet een voedingsbodem te laten zijn om te groeien in discipelschap. TeenStreet wil in alles wat ze doet tieners de weg naar Jezus wijzen.

Datum: 25 juli 2013
Auteur: Meindert Kramer
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.teenstreet.de/nl/‎

Dit artikel delen:

Meer nieuws: