Gospelformatie U-turn op studieavond van Het Zoeklicht

Het Zoeklicht organiseert een vijftal avonden over de eindtijd op vakantiepark De Betteld te Zelhem. Op 1 oktober houdt Het Zoeklicht de eerste avond met een zangavond met U‐Turn en een lezing van Henk Schouten. Daarna volgen een aantal dinsdagavonden met de seminar ‘Op weg naar het einde’ . Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

Doel van Het Zoeklicht, opgericht door Johannes de Heer, is de verkondiging van het Evangelie van Jezus Christus waarbij de verwachting van de terugkeer van Jezus centraal staat. Om deze boodschap bekend te maken wil Het Zoeklicht mensen in het land ontmoeten en belegt daarvoor studieavonden en zangavonden met korte verkondiging.

Op de eerste avond treedt de groep U-Turn op. Deze groep bestaat uit twee dames en één heer. De groep brengt moderne geestelijke liederen ten gehore. Ds. Henk Schouten vertelt die avond met een kort woord iets van het profetisch woord. Bijbelse profetie is buitengewoon actueel en laat zien dat Gods plan juist te midden van alle zorg die de wereld kent een vaste en hoopvolle toekomst biedt.

Naast de zangavond zal er op vier dinsdagavonden een seminar gegeven worden. Dit seminar “Op weg naar het einde” gaat over de rede over de laatste dingen. Deze rede werd uitgesproken door Jezus Christus, nu bijna tweeduizend jaar geleden, en blijkt bijzonder actueel te zijn. Het beloven blijde en inspirerende ontmoetingen te worden. De toegang voor alle bijeenkomsten is gratis. Er wordt wel gecollecteerd.

Hier de gegevens op een rij:

1 oktober om 20.00 uur – zangavond met U-Turn. spreker: ds. Henk Schouten.

15, 29 oktober en 12, 26 november om 20.00 uur – Seminar “Op weg naar het einde” met inleider: Ds. Henk Schouten

Locatie: Vakantiepark De Betteld, Aaltenseweg 11, 7021 HR Zelhem

© Henk-Jan Oudenampsen
30-09-2013
Onderwijs
https://www.zoeklicht.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies