InSalvation tourt, loopt marathon en presenteert bladmuziek

De Nederlandse aanbiddingsband InSalvation beleeft een bijzondere eerste helft van 2014. De band tourt in maart en april door Nederland samen met Hanne de Vries. Bovendien trainen de bandleden om in mei een marathon te lopen. En ondertussen heeft de groep gratis bladmuziek beschikbaar gemaakt van haar nieuwe cd ‘God Is’.

InSalvation presenteerde vorige jaar haar nieuwe cd ‘God Is’ en presenteerde dat album gedurende het jaar met diverse concerten, waaronder een met de Amerikaanse worship formatie Leeland. Dat het delen van een podium soms goed uitpakt en naar meer smaakt, blijkt nu uit de tour die InSalvation samen met aanbiddingsleider Hanne de Vries onderneemt. In maart en april trekken beiden gezamenlijk door Nederland, waarbij InSalvation de muziek van ‘God Is’ een plek geeft tijdens de avonden en Hanne hetzelfde doet met zijn meest recente cd: het Nederlandstalige ‘Toegewijd’. “We waarderen Hanne al lang om wie hij is en wat hij brengt in aanbidding” aldus InSalvation. “En we hebben ook meer gemeen dan alleen een hart voor aanbidding. Zowel Hanne als InSalvation verlangen naar het zichtbaar worden van Gods gerechtigheid hier op aarde. Dat zal duidelijk te horen zijn in de komende concerten.” De concertdata en info zijn te vinden op https://www.truetickets.nl/insalvation.

Het hart voor gerechtigheid is ook wat InSalvation deze maanden als bandleden doet trainen voor een heuse marathon. In mei van dit jaar reist de band naar Ethiopië, om daar als band de Muskathlon van de 4e Musketier te lopen & fietsen. De band wil zo geld inzamelen voor Compassion & plaatselijke praktische initiatieven. Via de website van InSalvation (www.insalvation.com) kan men de band ondersteunen in de onderneming of andere manieren kiezen om te helpen.

De muziek blijft de motor in de missie van InSalvation, en vanuit die gedachte heeft de band er pas voor gekozen om de bladmuziek van alle liedjes op ‘God Is’ gratis ter download en gebruik aan te bieden op haar website: www.insalvation.com/?page_id=1388

Wat de rest van 2014 ook gaat brengen; de eerste maanden van het jaar zullen voor InSalvation al moeilijk te overtreffen zijn.

Leon van Steensel
Arjen Domburg
08-02-2014
Muziek
https://www.insalvation.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies