Trinity heeft single Unbreakable gelanceerd

Vanaf nu is Unbreakable te koop via iTunes. Unbreakable is de opening song van het album MUNDO dat eind deze maand verschijnt. Al in het schrijfproces had de band het gevoel dat dit de single moest gaan worden. Het staat bol van de muzikale invloeden overal vandaan. Unbreakable is een up tempo protest song waarvan vandaag ook een musicvideo is uitgebracht op YouTube.

Trinity: ‘Voor onze nieuwe plaat MUNDO hebben we samengewerkt met een nieuwe producer, Gordon Groothedde. Hij heeft onder andere albums opgenomen met Nick & Simon, Greyson Michael Chance en Matt Simons.’

Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot feest.

De tweede editie van het indoor festijn ‘Trinity & Friends’ valt niet geheel toevallig samen met de langverwachte en feestelijke release van Trinity’s nieuwe album MUNDO. Op 31 Mei 2014 is MUNDO voor het eerst ‘live’ te kopen en te signeren in Nederland. Voor de vroege vogels is de CD vanaf NU al in de voorverkoop.

Bestel via www.bandtrinity.com je kaarten en laat je gastvrij onthalen door de band. Geniet van heerlijke (excentrieke) hapjes, drankjes, fair-trade koffie en nog veel meer terwijl je luistert naar eigentijdse muziek van bevriende gastbandjes. EN: swing de pan uit tijdens het grote CD-presentatie concert van Trinity.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
08-05-2014
Muziek
https://www.bandtrinity.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies