MENU
Christelijke datingsite organiseert event voor singles

Christelijke datingsite organiseert event voor singles

19 mei

Christelijke datingsite FunkyFish organiseert samen met conferentiecentrum De Betteld op 20, 21 en 22 juni een conferentie speciaal voor singles. Een singles conferentie is uniek in Nederland.

Het thema is: “Een goede relatie begint met een goede date”. Want hoe wordt daten een leuke, ontspannen bezigheid die leidt tot waardevolle relaties? Funky Fish geeft met de conferentie tegenwicht aan het vluchtige daten dat nu populair is waarin nauwelijks aandacht is voor de ander en de motieven vaak dubieus zijn.

De rode draad van de conferentie is de cursus Zinvol Daten van gezondheidspsycholoog Aukelien van Abbema, bekend van de boeken Single In De Kerk en Zinvol Daten. Abbema helpt met persoonlijke ervaringen en professionele kennis singles op een zinvolle manier te daten. Ze kijkt dan niet alleen naar de date, maar ook naar de relaties die je al hebt, zoals met jezelf, familie, vrienden en met God.

De cursus wordt aangevuld met workshops als: Daten Met Diepgang, Hoe Presenteer Ik Mezelf en Flirten. Verder wordt er in de vorm van lezingen aandacht besteed aan vragen over eenzaamheid, seksualiteit, onzekerheid en andere vragen die bij veel alleenstaanden spelen.

Ondanks de serieuze onderwerpen die worden behandeld, zal de tone-of-voice informatief en luchtig zijn. Iets waar Funky Fish bekend om staat. Zij bereikt met haar oecumenische instelling en humoristische insteek niet alleen trouwe kerkgangers, maar ook gelovigen die nauwelijks meer in de kerk komen. Uiteraard gaat de site wel serieus om met haar doelgroep en de betreffende onderwerpen. Zo is er tijdens de conferentie genoeg tijd voor verdieping en is er een pastoraal team aanwezig.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Gelovigen van diverse pluimage hebben zich al aangemeld. Protestanten, katholieken, twintigers zijn van de partij. Ook dertig-, veertig- en vijftigplussers komen naar deze conferentie. Zij zijn bijvoorbeeld door een scheiding in de turbulente wereld van het daten beland.

Datum: 19 mei 2014
Auteur: Erika Haisma
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.funkyfish.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: