MENU
Nieuwe serie Family7: De Messias van IsraŽl

Nieuwe serie Family7: De Messias van IsraŽl

17 sep

Family7 zendt elke zondagavond om 19:30u de nieuwe serie 'De Messias van IsraŽl' uit. De Messias van IsraŽl is een unieke 13-delige serie over de Messiaanse gemeenten in IsraŽl. De serie geeft een prachtig inzicht in de Messiaanse beweging, Joodse broeders en zusters die in Jezus Christus (Jeshua) de Messias hebben gevonden.

De Messias van IsraŽl is gemaakt in samenwerking met het Comitť Gemeentehulp IsraŽl (CGI). In elke uitzending maken wij kennis met een Messiaanse voorganger uit IsraŽl. Dolf van de Vegte vraagt naar hun persoonlijke leven en hoe zij tot de ontdekking kwamen dat Jeshua de Messias van IsraŽl is. Ze leggen uit hoe dit hun leven heeft veranderd. De prachtige beelden ondersteunen de Bijbelse profetieŽn en beloften voor het Joodse volk die staan opgetekend in de Bijbel.

Sieb Buiten, directeur van het CGI, geeft in elke aflevering meer inzicht in de levenswijze en de geloofsbeleving van Messiaanse Joden. Het CGI ondersteunt en helpt Messiaans-Joodse bedieningen in Israel. Wilt u meer informatie over het CGI of over de nieuwe serie, ga dan naar www.family7.nl/messias.

Datum: 17 september 2014
Auteur: Family7
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: