MENU
Vrij Zijn tv niet langer via Family7 te zien

Vrij Zijn tv niet langer via Family7 te zien

23 sep

Vrij Zijn TV biedt reeds vele jaren onderwijsprogramma’s aan op de christelijke zender Family7. Vanaf 1 oktober zal Vrij Zijn TV niet langer op Family7 worden uitgezonden. Wilkin van de Kamp is predikant directeur van Vrij Zijn en legt uit waarom Vrij Zijn voor een nieuwe koers heeft gekozen:

‘De manier waarop wij televisiekijken is grondig aan het veranderen. De televisie wordt meer en meer een computer, waardoor je altijd en overal naar je favoriete programma’s kunt kijken. Nieuwe media als Facebook, Twitter en YouTube blijken steeds meer dé manier om je boodschap te verspreiden onder een veel grotere en bredere doelgroep.

Toen we begin dit jaar veertig 2minuten-filmpjes over ‘wie je bent in Christus’ via de nieuwe media verspreidden, heeft de enorme respons – bijna 300.000 kijkers – ons over de streep gehaald om onze focus op mediagebied bij te stellen. Vanaf 1 oktober wordt Vrij Zijn TV niet langer uitgezonden via Family 7. De financiële besparing die dit oplevert wordt gebruikt om Vrij Zijn TV via een eigen YouTube-kanaal en sociale media uit te zenden. Hierdoor kunnen we een bredere groep mensen 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken met onze programma’s.

De financiële besparing – aan Family7 moeten uitzendrechten betaald worden – geeft ons de mogelijkheid ons te richten op het bedenken van nieuwe concepten om zoveel mogelijk mensen met het bijbels onderwijs over onze identiteit en vrijheid in Christus te bereiken. Vrij Zijn TV is voor duizenden kijkers een wekelijkse bemoediging. We zijn ervan overtuigd dat we via de nieuwe media nog veel meer mensen kunnen bemoedigen om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven.’

Datum: 23 september 2014
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.youtube.com/vrijzijntv

Dit artikel delen:

Meer nieuws: