Internetprovider Solcon introduceert Solcon Mobiel

Internet Service Provider Solcon, ondermeer bekend van Filternet, lanceert nu Solcon Mobiel. De dienst is exclusief leverbaar voor consumenten die beschikken over een Solcon-internetverbinding. Deze consumenten hebben nu ook op mobiele apparaten veilig internet via 3G.

Daarnaast hebben zij de mogelijkheid tot het instellen van een maximum van de maandelijkse bestedingsruimte. Dit is dagelijks kosteloos aan te passen. Gebruikers betalen alleen wat ze daadwerkelijk verbruiken. Zo behoudt de consument het beheer over mobiele kosten.

Volgens Solcon-directeur Peter van der Vlies is er al veel interesse onder Solcon-klanten voor de mobiele dienst: “De tarieven zijn zeer concurrerend en de dienst sluit goed aan bij de behoeftes van klanten. Solcon Mobiel is een uniek model met een goede combinatie tussen betalen naar verbruik tegen minimale of zelfs helemaal geen extra abonnementskosten.”

Veilig internet

Solcon ziet veiligheid als één van de belangrijkste aandachtspunten. Vandaar dat Solcon, dankzij het InternetFilter, veilig Mobiel Internet biedt via 3G. De gebruiker bepaalt zelf of dit filter wordt ingeschakeld of niet. Het InternetFilter van Solcon is in te stellen op basis van meer dan tien categorieën en subcategorieën. De gebruiker kan ook zelf websites toevoegen aan het filter.

Maandelijkse bestedingsruimte zelf instellen

Consumenten bepalen bij Solcon Mobiel zelf hoeveel bestedingsruimte ze iedere maand hebben. Hierbij kunnen ze kiezen voor een SIMkaart voor Bellen, SMS’en en Internetten of alleen Mobiel Internet voor bijvoorbeeld een tablet. Deze drie onderdelen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen en per maand gratis aan te passen. Dit helpt de consument om mobiele kosten in de hand te houden voor zichzelf of eventuele kinderen. Daarnaast berekent Solcon Mobiel beltarieven per seconde en betaalt de consument alleen het daadwerkelijke verbruik. In geval van nood heeft de gebruiker altijd vier Privé Noodnummers die ook buiten de ingestelde bestedingsruimte altijd bereikbaar blijven. Naast het feit dat consumenten bij deze dienst veel zelf kunnen instellen, heeft Solcon een gratis helpdesk om eventuele vragen te beantwoorden.

Tarieven

Solcon-klanten betalen eenmalig € 7,50 voor de aanschaf van de SIMkaart. Wie al beschikt over Solcon Telefonie betaalt verder geen abonnementskosten maar naar werkelijk verbruik. Voor een SIMkaart met alleen Internet gelden geen extra abonnementskosten.

Over Solcon

Solcon, de provider met een hart, levert Internet, Telefonie en Televisie aan consumenten. Solcon Mobiel is vandaag gelanceerd, exclusief voor particuliere klanten van Solcon. Ondernemers kunnen bij Solcon terecht voor Internet-, Telefonie- en Hostingdiensten. De provider heeft datacenters in Dronten en Apeldoorn en biedt veilige en professionele dataopslag op Nederlandse bodem. Bij Solcon zijn ruim tachtig medewerkers actief. Solcon kwam in juni 2014 als beste uit de ProviderMonitor van de Consumentenbond in de categorie Internet. Kijk voor meer informatie op www.solcon.nl.

© Henk-Jan Oudenampsen
10-11-2014
Media
https://www.solcon.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies