Huis van Belle zoekt meebouwers

Zoveel mogelijk meiden bereiken en vertellen dat ze belle (mooi) zijn. Dát is de missie van stichting Huis van Belle. Dat het werkt, blijkt wel uit de bezoekcijfers en reacties van de meiden. Uit een enquête blijkt dat 95 procent van de bezoekers zich minder onzeker is gaan voelen. Om dit werk te kunnen blijven doen, zoekt Huis van Belle meebouwers.

Oprichter en hoofdredacteur Eline Hoogenboom: “Vanaf de start van Huis van Belle zijn we in een rollercoaster gestapt: we wonnen een prijs, kregen steeds meer bezoekers en organiseerden onze eerste Huis van Belledag waar 500 meiden kwamen. Te gek! Maar om het haalbaar te houden, zijn inkomsten nodig. Daarom is Huis van Belle nu een stichting en zoeken we meebouwers!”

Huis van Belle gaat de komende maanden actief op zoek naar:

2000 meiden die lid gaan worden van de Huis van Belle club.

100 ouders die lid worden van de club van Honderd ouders.

500 meebouwers die hen financieel steunen.

Door deel te nemen aan een van deze groepen, steunen mensen Huis van Belle en is het mogelijk dat de website vernieuwd wordt en het magazine Belle uitgegeven blijft worden. En er staat heel wat tegenover. Zo krijgen ouders opvoedingstips en wordt er speciaal voor hen een moederdochterdag georganiseerd. Meiden die lid worden van de club krijgen het ‘Ik ben Belle’ T-shirt én een cadeautje op hun verjaardag.

Een heel aantal Christelijke BN-ers steunen de actie, zoals Trinity, Hanne de Vries, Jolanda Omvlee en Corien Oranje.

Huis van Belle wil meiden empoweren door hen te vertellen hoe mooi gemaakt ze zijn door hun Schepper. Door middel van blogs, het magazine en evenementen voorzien de bloggers van Huis van Belle tienermeiden van informatie. In de hoop dat het vrouwen worden die stevig in hun schoenen staan en van betekenis zijn voor de wereld om hen heen.

Eline Hoogenboom
Nienke van Denderen
14-01-2015
Jongeren
https://www.huisvanbelle.nl/bouwmee

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies