Sterke groei aantal deelnemers RAW-tienerweken

De Royal Adventure Weken (RAW-weken) breiden zich verder uit. Niet alleen worden de tienerweken op camping De Betteld in de zeven zomerweken gehouden, maar de vakantieweken krijgen nu ook een plek in de herfstvakantie. Een RAW-week is een christelijke vakantie met uitdaging en inhoud.

De RAW-weken zijn in 2012 gestart met in totaal 103 deelnemers. En de aantallen groeien gestaag. In 2013 mocht De Betteld 602 deelnemers verwelkomen en in 2014 zelfs 746. Ook heeft zich vorig jaar de eerste jeugdgroep aangemeld.

Het programma van de RAW-vakantieweken is samengesteld door bekend jongerenspreker Martin Koornstra en staat boordevol ochtend-, middag- en avondactiviteiten. Het gaat om een mix van hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen met elkaar en bovenal met God. Denk aan maffe spellen, bijbelstudies van goeie sprekers, sport, optredens van bekende gospelartiesten en aanbiddingsconcerten met Hanne de Vries. En dat spreekt tieners aan.

Tieners worden ingedeeld in leeftijdsgroepen. Deze groep wordt begeleid door een leider (18+). De leider krijgt coaching van het Royal Mission Team van Martin Koornstra, en doet verder mee met het vakantieprogramma van RAW. Leiders kunnen zich voor € 55,- (za-za, inclusief overnachtingen, maaltijden en coaching) opgeven.

Tieners (12 – 18 jaar) en leiders kunnen kiezen uit 7 RAW-weken in de zomer en de herfstvakantieweek. En zo’n week (ma-za voor tieners), inclusief alle maaltijden, overnachtingen in de herberg en het ochtend-, middag- en avondprogramma, is € 199,- per tiener. Jeugdgroepen krijgen extra korting: € 189,- per tiener, en met elke vijfde tiener mag één jeugdleider GRATIS mee. Boeken kan via www.betteld.nl/jeugd

Camping De Betteld ligt midden in de groene Achterhoek. Het is ook mogelijk dat ouders op de camping verblijven, en hun tieners alleen met het programma van RAW meedoen en zij bij hun ouders eten en slapen. Dit is inclusief vroegboekkorting € 45,- per tiener. Boeken kan via www.betteld.nl of bel met 0314-627200.

Erika Haisma
De Betteld – Royal Adventure
17-02-2015
Jongeren
https://www.betteld.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies