Start van de Week van het Christelijke Boek

In een volle zaal in ’t Visnet in Huizen organiseerde boekhandel De Echo in samenwerking met BCB, Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak de start van de Week van het Christelijke Boek.

Aller ogen waren deze avond gericht op Joke Verweerd, auteur van Vindersloon, het actieboek van de Week van het Christelijke Boek. Zij kreeg het eerste exemplaar van het boek overhandigd door Els de Jong-van Gurp, directeur van BCB.

Joke Verweerd presenteerde de kijkpunten van de drie hoofdpersonen in haar boek met een presentatie in beeld en geluid, waarbij de artistieke foto’s van de Haarlemmermeer opvallend de aandacht vroegen.

Joke Verweerd ging enthousiast in gesprek met haar lezers en wist iedereen nieuwsgierig te maken naar Vindersloon, en haar nieuwe roman die hierop gaat volgen.

Het braille-exemplaar van Vindersloon werd door dhr. Gerard Cornet, directeur van de Christelijke Blindenbibliotheek, overhandigd aan mw. Klarinne Labooij, vrijwilligster bij Light for the World. Zij las voor uit Vindersloon. Light for the World is partner van de Week van het Christelijke Boek.

De Week van het Christelijke boek wordt van 4 t/m 14 maart gevierd in de christelijke boekhandels. Vindersloon wordt door de boekhandelaar gratis aangeboden aan klanten die voor tenminste € 12,50 aan boeken kopen.

Rianne den Bok
04-03-2015
Media
https://www.weekvanhetchristelijkeboek.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies